Product

Nou
Cafea macinata - illy Espresso Medium Roast - 250 grame

Cafea macinata - illy Espresso Medium Roast - 250 grame

46,00 lei tax incl.

Cafea macinata illy Espresso Medium Roast - 250 grame, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

Rating: 3.0/5 (5 votes)

44AC

Produs nou

Cantitate

Cafea macinata - illy Espresso Medium Roast - 250 grame

   Cafea macinata illy Espresso Medium Roast - 250 grame, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul HoreCa. Cafeaua este realizata din combinarea cafelei arabica ideala pentru a obtine gustul perfect al espresso-ului italian. Cu aceasta cafea macinata illy Espresso Medium Roast obtineti o cafea perfecta cu o crema aurie si densa, o aroma intensa si un retro gust persistent. Modul special de prajire a boabelor de cafea atent alese, ofera cafelei un gust deosebit de catifelat si adauga o nota aparte de putere in aroma sa. Sistemul inovativ de extragere a aerului din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert si presurizat, garanteaza o cafea cremoasa cu un gust persistent si echilibrat. Doza de cafea macinata illy Espresso Medium Roast este de 250 grame.

Brand cafea :illy
Continut cofeina :Cu cofeina
Aroma cafea :Intensa si un retro gust persistent
Amestec boabe cafea :Arabica 100%
Gust cafea:Persistent si echilibrat
Origine cafea :Africa, Asia, America de Sud
Cantitate cafea :250 grame
Modalitate ambalare cafea :Doza

Related Products

48,00 lei

Cafea macinata illy Espresso Dark Roast - 250 grame, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.