Product

Nou
Cafea capsule - Lavazza Espresso Delicato - 100 capsule X 9 gr.

Cafea capsule - Lavazza Espresso Delicato - 100 capsule X 9 gr.

145,00 lei tax incl.

Cafea capsule - Lavazza Espresso Delicato - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

Rating: 3.0/5 (7 votes)

62AC

Produs nou

Cantitate

Cafea capsule - Lavazza Espresso Delicato - 100 capsule X 9 gr.

   Cafea capsule - Lavazza Espresso Delicato - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca. Cafeaua este realizata din combinarea cafelei arabica ideala pentru a obtine gustul perfect al espresso-ului italian. Cu aceasta capsula de cafea Lavazza Espresso Delicato obtineti o cafea perfecta cu o crema aurie si densa, o aroma intensa si un retro gust persistent. Modul special de prajire a boabelor de cafea atent alese, ofera cafelei un gust deosebit de catifelat si adauga o nota aparte de putere in aroma sa. Sistemul inovativ de extragere a aerului din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert si presurizat, garanteaza o cafea cremoasa cu un gust persistent si echilibrat. Capsula de cafea Lavazza Espresso Delicato este de 9 grame.

Brand cafea :Lavazza
Continut cofeina :Cu cofeina
Aroma cafea :Intensa si un retro gust persistent
Amestec boabe cafea :Arabica 100%
Gust cafea:Persistent si echilibrat
Origine cafea :Africa, Asia, America de Sud
Cantitate cafea :Capsule cafea 100 buc. X 9 gr.
Modalitate ambalare cafea :Capsula

Related Products

147,00 lei

Cafea capsule - Lavazza Espresso Decaffeinato - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

144,00 lei

Cafea capsule - Lavazza Espresso Dolce - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

139,00 lei

Cafea capsule - Lavazza Espresso Intenso - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

144,00 lei

Cafea capsule - Lavazza Caffe Crema Gusto Dolce - (100 capsule X 9 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

120,00 lei

Cafea capsule - Lavazza Espresso Point Crema e Aroma - (100 capsule X 7 gr.), aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.