Product

Nou
Cafea Boabe - Segafredo Selezione Oro - 1 kg

Cafea Boabe - Segafredo Selezione Oro - 1 kg

79,00 lei tax incl.

Cafea boabe Segafredo Selezione Oro - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

Rating: 3.7/5 (10 votes)

37AC

Produs nou

Cantitate

Cafea Boabe - Segafredo Selezione Oro - 1 kg

   Cafea boabe Segafredo Selezione Oro - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul HoreCa. Cafeaua este realizata din combinarea cafelei arabica cu robusta ideala pentru a obtine gustul perfect al Espresso-ului italian. Cu aceasta cafea boabe Segafredo Selezione Oro obtineti un espresso perfect cu o crema aurie si densa, o aroma intensa si un retro gust persistent. Modul special de prajire a boabelor de cafea atent alese, ofera cafelei un gust deosebit de catifelat si adauga o nota aparte de putere in aroma sa. Sistemul inovativ de extractie garanteaza o cafea cremoasa cu un gust persistent si echilibrat. Punga de cafea boabe Segafredo Selezione Oro este de un 1 kg (1000g).

Brand cafea :Segafredo
Continut cofeina :Cu cofeina
Aroma cafea :Intensa si un retro gust persistent
Amestec boabe cafea :Arabica cu Robusta
Gust cafea:Persistent si echilibrat
Origine cafea :Africa, Asia, America de Sud
Cantitate cafea :1 kg
Modalitate ambalare cafea :Punga

Related Products

51,00 lei

Cafea boabe Segafredo Intermezzo - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

68,00 lei

Cafea boabe Segafredo Selezione Crema - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.

54,00 lei

Cafea boabe Segafredo Espresso Casa - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul horeca.