Product

Nou
Cafea Boabe - Lavazza Qualita Oro - 1 kg

Cafea Boabe - Lavazza Qualita Oro - 1 kg

79,00 lei tax incl.

Cafea boabe Lavazza Qualita Oro - 1 kg, o cafea premium cu o aroma parfumata si un gust rafinat este ideala pentru pentru cunoscatori adevarati de cafea.

Rating: 3.6/5 (7 votes)

21AC

Produs nou

Cantitate

Cafea Boabe - Lavazza Qualita Oro - 1 kg

   Cafea boabe Lavazza Qualita Oro - 1 kg, aceasta este o cafea de calitate premium cu o aroma parfumata si un gust rafinat care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul HoreCa. Cafeaua este realizata 100% din cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrala si Africa ideala pentru a obtine gustul perfect al Espresso-ului italian. Cu aceasta cafea boabe Lavazza Qualita Oro obtineti un espresso perfect cu o crema aurie si densa, o aroma parfumata si un retro gust persistent. Modul special de prajire a boabelor de cafea atent alese, ofera cafelei un gust deosebit de catifelat si adauga o nota aparte de putere in aroma sa. Punga de cafea boabe Lavazza Qualita Oro este de un 1 kg (1000g).

Brand cafea :Lavazza
Continut cofeina :Cu cofeina
Aroma cafea :Parfumata si aromata
Amestec boabe cafea :Arabica 100%
Gust cafea:Persistent si echilibrat
Origine cafea :America Centrala si Africa
Cantitate cafea :1 kg
Modalitate ambalare cafea :Punga

Related Products

94,00 lei

Cafea boabe Lavazza Top Class - 1 kg, este o cafea premium cu o aroma placuta de ciocolata, crema densa si un gust catifelat, ideala in amestec cu laptele.

61,00 lei

Cafea boabe Lavazza Grande Ristorazzione - 1 kg, este o cafea prajita mediu cu un corp bogat si aciditate medie, ideala pentru un espresso italian.

82,00 lei

Cafea boabe Lavazza Caffe Espresso - 1 kg, este o cafea premium cu un gust delicios, note foarte aromate, corp bogat si cu o aroma fantastica.

75,00 lei

Cafea boabe Lavazza Caffe Crema Classico- 1 kg, este o cafea premium aromata cu un strat de crema delicios, alegerea ideala pentru un espresso lung.

82,00 lei

 Cafea boabe Lavazza Gran Crema Espresso- 1 kg, aceasta este o cafea indrazneata, cremoasa cu un corp complet, ideala pentru un cappuccino sau latte.

72,00 lei

Cafea boabe Lavazza Crema Aroma Espresso - 1 kg, este o cafea premium cu un gust bogat si plin de viata, cremoasa, cu o aroma intensa si delicioasa.

64,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gusto Forte - 1 kg, o cafea premium bine prajita cu o aroma puternica si un gust persistent, ideala pentru preparate de cafea si prajituri.

69,00 lei

Cafea boabe Lavazza Qualita Rossa - 1 kg, este o cafea premium cu un gust catifelat, bogat, presistent si o aroma cu usoare note de ciocolata. 

79,00 lei

Cafea boabe Lavazza Grand Espresso - 1 kg, aceasta este o cafea premium cu note placute de ciocolata si condimente fine, un gust intens si o crema densa.

72,00 lei

Cafea boabe Lavazza Caffe Crema Dolce - 1 kg, este o cafea premium ideala pentru a obtine un espresso italian cu o crema groasa aurie si un gust echilibrat.

76,00 lei

Cafea boabe Lavazza Super Crema - 1 kg, o cafea premium deosebit de delicata, usoara si cu o textura cremoasa minunata, ideala pentru preparatele de cafea.

94,00 lei

Cafea boabe Lavazza Pienaroma - 1 kg, cafea premium cu o aroma delicata, parfumata si un continut cremos cu aciditate scazuta, ideala langa un desert sau dupa cina.

65,00 lei

Cafea boabe Lavazza Crema e Aroma - 1 kg, este o cafea premium cu un gust intens si aromat,  ideala pentru a obtine gustul perfect al espresso-ului italian.

95,00 lei

 Cafea boabe Lavazza Tierra - 1 kg, este o cafea corpolenta cu note de ciocolata la care se adauga o aroma intensa, inconfundabila si un gust delicios. 

73,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gran Aroma Bar - 1 kg, aceasta este o cafea premium caracterizata prin aroma de lunga durata cu un continut bine echilibrat si corpolent.

64,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gusto Forte Vending - 1 kg, aceasta este o cafea premium cu un gust puternic, intens, revigorant si o aroma cu usoare note de ciocolata.