Product

Nou
Cafea Boabe - Lavazza Caffe Espresso - 1 kg

Cafea Boabe - Lavazza Caffe Espresso - 1 kg

82,00 lei tax incl.

Cafea boabe Lavazza Caffe Espresso - 1 kg, este o cafea premium cu un gust delicios, note foarte aromate, corp bogat si cu o aroma fantastica.

Rating: 3.5/5 (11 votes)

10MC

Produs nou

Cantitate

Cafea Boabe - Lavazza Caffe Espresso - 1 kg

   Cafea boabe Lavazza Caffe Espresso - 1 kg, aceasta este o cafea premium cu un gust delicios, note foarte aromate si un corp bogat care se adreseaza tuturor consumatorilor, de la cei casnici la cei din campul HoReCa. Cafeaua este realizata 100% din cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrala si de Sud ideala pentru a obtine gustul perfect al Espresso-ului italian. Cu aceasta cafea boabe Lavazza Caffe Espresso obtineti un espresso perfect cu o crema aurie si densa, o aroma fantastica si un retro gust persistent. Modul special de prajire a boabelor de cafea atent alese, ofera cafelei un gust deosebit de catifelat si adauga o nota aparte de putere in aroma sa. Punga de cafea boabe Lavazza Caffe Espresso este de un 1 kg (1000g).

Brand cafea :Lavazza
Continut cofeina :Cu cofeina
Aroma cafea :Intensa si un retro gust persistent
Amestec boabe cafea :Arabica 100%
Gust cafea:Foarte aromat si delicos
Origine cafea :America Centrala si de Sud
Cantitate cafea :1 kg
Modalitate ambalare cafea :Punga

Related Products

94,00 lei

Cafea boabe Lavazza Top Class - 1 kg, este o cafea premium cu o aroma placuta de ciocolata, crema densa si un gust catifelat, ideala in amestec cu laptele.

61,00 lei

Cafea boabe Lavazza Grande Ristorazzione - 1 kg, este o cafea prajita mediu cu un corp bogat si aciditate medie, ideala pentru un espresso italian.

75,00 lei

Cafea boabe Lavazza Caffe Crema Classico- 1 kg, este o cafea premium aromata cu un strat de crema delicios, alegerea ideala pentru un espresso lung.

82,00 lei

 Cafea boabe Lavazza Gran Crema Espresso- 1 kg, aceasta este o cafea indrazneata, cremoasa cu un corp complet, ideala pentru un cappuccino sau latte.

72,00 lei

Cafea boabe Lavazza Crema Aroma Espresso - 1 kg, este o cafea premium cu un gust bogat si plin de viata, cremoasa, cu o aroma intensa si delicioasa.

64,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gusto Forte - 1 kg, o cafea premium bine prajita cu o aroma puternica si un gust persistent, ideala pentru preparate de cafea si prajituri.

69,00 lei

Cafea boabe Lavazza Qualita Rossa - 1 kg, este o cafea premium cu un gust catifelat, bogat, presistent si o aroma cu usoare note de ciocolata. 

79,00 lei

Cafea boabe Lavazza Grand Espresso - 1 kg, aceasta este o cafea premium cu note placute de ciocolata si condimente fine, un gust intens si o crema densa.

72,00 lei

Cafea boabe Lavazza Caffe Crema Dolce - 1 kg, este o cafea premium ideala pentru a obtine un espresso italian cu o crema groasa aurie si un gust echilibrat.

76,00 lei

Cafea boabe Lavazza Super Crema - 1 kg, o cafea premium deosebit de delicata, usoara si cu o textura cremoasa minunata, ideala pentru preparatele de cafea.

79,00 lei

Cafea boabe Lavazza Qualita Oro - 1 kg, o cafea premium cu o aroma parfumata si un gust rafinat este ideala pentru pentru cunoscatori adevarati de cafea.

94,00 lei

Cafea boabe Lavazza Pienaroma - 1 kg, cafea premium cu o aroma delicata, parfumata si un continut cremos cu aciditate scazuta, ideala langa un desert sau dupa cina.

65,00 lei

Cafea boabe Lavazza Crema e Aroma - 1 kg, este o cafea premium cu un gust intens si aromat,  ideala pentru a obtine gustul perfect al espresso-ului italian.

95,00 lei

 Cafea boabe Lavazza Tierra - 1 kg, este o cafea corpolenta cu note de ciocolata la care se adauga o aroma intensa, inconfundabila si un gust delicios. 

73,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gran Aroma Bar - 1 kg, aceasta este o cafea premium caracterizata prin aroma de lunga durata cu un continut bine echilibrat si corpolent.

64,00 lei

Cafea boabe Lavazza Gusto Forte Vending - 1 kg, aceasta este o cafea premium cu un gust puternic, intens, revigorant si o aroma cu usoare note de ciocolata.